kunstgebit Zutphen

Een goed verzorgd gebit is het visitekaartje van uw gezicht

Heeft u problemen met uw gebit? Gezonde tanden en kiezen zijn niet vanzelfsprekend. Het leven laat onmiskenbaar zijn sporen na op onze tanden en kiezen. Het ontbreken van delen van uw gebit is niet alleen niet mooi om te zien, het is ook lastig en zorgt voor diverse ongemakken

Wanneer een deel van uw gebit beschadigd raakt, minder functioneert of minder aantrekkelijk wordt, dan kan Tandtechnisch Laboratorium Zutphen u een oplossing bieden. Met een gezond gebit kunt u met een zeker gevoel kauwen, met smaak eten en duidelijk en enthousiast spreken.

Doorverwijzing van uw tandarts

U gaat naar de tandarts om bijvoorbeeld uw afgebroken kies te laten restaureren. Uw tandarts doet onderzoek en besluit dat u een kroon nodig heeft. Uw tandarts behandelt de kies en neemt hiervan een afdruk. Deze afdruk wordt naar Tandtechnisch Laboratorium Zutphen gestuurd waar een kroon zal worden gemaakt. Bij bepaalde ingrepen is er een gipsmodel van uw kaak nodig. De tandarts maakt dan een afdruk van uw kaak en in het laboratorium wordt er een gipsmodel gemaakt. Met behulp van dat model kan de tandtechnicus verder werken aan bijvoorbeeld een kroon of prothese, een brug of implantaten.

Bij Tandtechnisch Laboratorium Zutphen kunt u terecht voor:

tandheelkunde Zutphen

Zoekt u een nieuwe Tandarts?

Tandtechnisch Laboratorium Zutphen werkt voor en met tandartspraktijken door heel Nederland. Op uw verzoek wordt u in uw regio doorverwezen naar een tandarts waar Tandtechnisch Laboratorium Zutphen een samenwerking mee heeft. Heeft u al een tandarts? Vraag uw specialist of hij/zij ook samenwerkt met een tandtechnisch lab dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak. Het tandtechnisch laboratorium is bereikbaar op telefoonnummer 0575-51 71 34.